Å skape vekst er et håndverk

I snart 8 år har vi skapt vekst og løst problemer for våre kunder enten det er startups eller etablerte virksomheter. Ved å kombinere sterke fagpersoner innen strategi og forretningsutvikling med erfaring fra tett samarbeid med innovative startups, gjør vi våre kunder bedre og mer lønnsomme. Agera hjelper våre kunder med å ta de riktige valgene raskere, og sikre rask og god gjennomføring. Det å bygge selskaper er et håndverk. Det krever erfaring i tillegg til kompetanse. Defor er vi «forretningshåndverkere»

Kunsten å agere raskere og riktigere

Verden rundt oss endres i økende tempo og legger nye utfordringer og usikkerheter på bordet der viktige beslutninger må tas og muligheter utnyttes raskere enn noen gang.

Vi må hele tiden være i bevegelse, utvikle oss og utforske bedre måter å gjøre tingene på. Da kan vi ikke stå stille eller fortsette å gjøre de samme tingene om og om igjen.

Vi må rett og slett tørre mer. Prøve mer. Leke mer. Da må vi ha mot nok til å utforske det ukjente, samtidig som vi utfordrer det eksisterende.

I Agera er vi alle gründere, eiere og erfarne konsulenter. Vår ambisjon er alltid å bidra til at vi sammen med våre kunder og ventureselskaper skaper og utretter mer. Drivkraften vår er å koble skaperkraft med handlekraft. Sammen gir det nemlig konkurransekraft.